Vælg sprog

EnglishDansk
by Transposh - translation plugin for wordpress

VELKOMMEN

Mit navn er Lisette.

Mit navn er Lisette og jeg vil rigtig gerne byde dig hjertelig velkomme til Mind & Spirit.
Det er et navn jeg har valgt fordi jeg arbejder både med vores “mind” og på et dybere plan også med vores “spirit”.

Når jeg arbejder med “Mind” der coacher jeg i den forbindelse klienter med stress, og håndtering af stress, der arbejder jeg ud fra MINDstrain metoden, som er en meget metodestringent måde at coache på, fordi det er lige præcis det, der skaber de fantastiske resultater vi har.
Du kan læse mere på siden MINDstrain.

Jeg er også uddannet Life & Business Coach, ved Sofia Manning, så hvad er det DU gerne vil med dit liv? Eller din virksomhed?

Når jeg arbejder med “Spirit” så får jeg hjælp fra den “anden” verden, det vil sige at jeg kommunikerer med engle, ærkeengle, opstegne mestre, forfædre, nordiske guder og gudinder, og hvem der ellers har budskaber til lige netop dig der sidder i stolen overfor mig.
Jeg bruger englekort, orakelkort og andre slags kort til at formidle budskaberne, jeg er kanal for dem der rigtig gerne vil fortælle dig noget, fælles for dem alle sammen er, at de altid kommer med og i kærlighed, det kan nogen gange være et kærligt skub i en retning.

Jeg tilbyder også healing, kanalisering, krystal vejledning, clairvoyance, coaching og spiritual coaching.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne booke en tid, så er du altid velkommen til at sende en sms på 2257 3267 eller en mail til lisette@mindandsprit.dk så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, og hjælpe dig videre på vejen i dit liv ❤️

De kærligste hilsner

Lisette

KONTAKT MIG HER

JEG KAN TILBYDE

Stress coaching, healing, coaching, kort oplæg og spirituel coaching.

Alt foregår i fuld diskretion og i fælles tillid.
Lokalet er afslappet og indbyder til fordybelse og indsigt.

MINE KUNDER SIGER

Jeg vil blot lige komme med et lille opslag. Jeg vil takke Lisette i dag, for at få min krop tilbage på rette spor og få ro igen.

Det var det vildeste! Jeg var nemlig så heldig at få lagt englekort i dag, og det kan VARMT anbefales. Uanset hvad man døjer med. En ting er hvilket kort der trækkes, en anden ting er hvad der bliver sagt.

Det vildt når du sætter dig overfor en person, som du ikke kender, eller aldrig har mødt før – så hiver hun bare ordrerne ud af din mund. Det var spot on! Kan ikke sige det nok gange. Hvis man kunne give stjerner her, så havde du fået 5/5 Jeg vil bare sige endnu engang TAK. Du fik mig til at finde roen i dag, og finde lyset for enden af tunnelen

Annasimone

Lisette er meget præcis i sin kortlæsning og kommer med tydelige budskaber fra kortene og guiderne. Du er i trygge hænder hos Lisette, når hun formidler på sin rolige og empatiske måde. Jeg kan klart anbefale en session med Lisette <3

Vintersolhverv 2018 brugte jeg og en veninde sammen med andre hos Lisette. En kold våd decemberaften i haven med bål før vi gik indendørs. Her lavede vi bl.a. en manifestation for 2019. I starten af 2020 modtog jeg så mit eget brev til mig selv, og det var sjovt at se, at en del af mine ønsker faktisk var gået i opfyldelse.

Min veninde havde været noget bedre til at være konkret om sine ønsker for 2019, så da hun også fik sit brev, blev vi mundlamme over, at stort set alt var gået som hun havde skrevet, selv om hun faktisk slet ikke kunne huske hun havde skrevet det, da hun genlæste sine ønsker – men universet har lyttet

Lisette er rigtig god til at inspirere og fortælle, så kommer din vej forbi hende, så grib muligheden for en session med hende <3

Joan

Kan varmt anbefale et Mindstrain forløb hos Lisette, hvis du bokser med stress, tankemylder og/eller angst. Jeg er så taknemmelig for at jeg via mit arbejde fik mulighed for at få et forløb ved Mindstrain, og at jeg derigennem fik Lisette som coach.

Det kom på det helt rigtige tidspunkt, hvor jeg desværre var helt nede både fysisk og psykisk.Jeg følte mig nærmest lammet af bekymringer og var sygemeldt pga stress og angst. Med Lisettes kyndige vejledning til værktøjerne, kom jeg igang med at arbejde med mine tanker på en helt ny måde og det rykkede mig rigtig meget, og endda på ganske kort tid. Efter kun 4 konsultationer, følte jeg mig så meget bedre, at jeg havde mod på at starte langsomt op på job igen.

Tusind tak for dig Lisette

Annonym

Englekort oplæg og fjernhealing.

Tusind tusind tak til dig og de kære engle. Tak fordi du lytter og hjælper! Du kommer til at gøre så meget godt gennem dit fremtidige arbejde! Det var en helt speciel oplevelse. Du er meget autentisk og klar i det du får ind. Er vildt god til at formidle og healingen var fantastisk.

Jeg mærkede en varme og summen i hele kroppen. Jeg havde sådan en følelse af fred og som om jeg modtog. Jeg mærkede noget der lettede i min mave, hvor alle mine bekymringer sidder. Så blev jeg let i hovedet og følte jeg kom ned i min krop. Efterfølgende var jeg helt let som om jeg var svimmel men uden at være det og fyldt med energi. Nu er jeg lidt træt men så fyldt med mod og kærlighed samt tillid. Sjovt tænkte lige at jeg skulle drikke noget da jeg følte sådan pludselig tørst. Der var ingen tvivl om det var kraftfuldt. Kan ikke huske jeg har prøvet noget så kraftfuldt. Takker! KNUS, tak og sov dejligt

Charlotte

Tak for en god læsning og god behandling. Du gav dig tid til at uddybe de kort jeg fik

Kim

Jeg var så heldig via mit arbejde at få nogle lektioner hos Mind Strain.

Når man er nede på ressourcer, kan det være svært at ændre sine vaner eller bare at tage nye tiltag ind. Men jeg blev ret hurtig overbevist om, at dette koncept kunne noget. Så simpelt og enkelt at det var overskueligt at komme i gang med og effekten var der hurtigt.

De gode snakke ved hver lektion gjorde, at konceptet blev mere og mere levende og stille og roligt kom ind under huden. Tak for indsatsen Lisette – det er nu blevet nemmere at være mig.

Tina

“En af nøglerne til succes er at gøre, hvad du ved du bør gøre, selvom du ikke har lyst til at gøre det – Kom igang, start her hos Lisette”

Robert Lavinger

“Det eneste der står imellem dig og din drøm, er viljen til at forsøge og troen på, at det rent faktisk er muligt – Her kan du få hjælp til at finde vej”

Jonna Frandsen