Vælg sprog

EnglishDansk
by Transposh - translation plugin for wordpress

ANBEFALINGER

Kan varmt anbefale et Mindstrain forløb hos Lisette, hvis du bokser med stress, tankemylder og/eller angst. Jeg er så taknemmelig for at jeg via mit arbejde fik mulighed for at få et forløb ved Mindstrain, og at jeg derigennem fik Lisette som coach.

Det kom på det helt rigtige tidspunkt, hvor jeg desværre var helt nede både fysisk og psykisk.Jeg følte mig nærmest lammet af bekymringer og var sygemeldt pga stress og angst. Med Lisettes kyndige vejledning til værktøjerne, kom jeg igang med at arbejde med mine tanker på en helt ny måde og det rykkede mig rigtig meget, og endda på ganske kort tid. Efter kun 4 konsultationer, følte jeg mig så meget bedre, at jeg havde mod på at starte langsomt op på job igen.

Tusind tak for dig Lisette

Annonym

Jeg var så heldig via mit arbejde at få nogle lektioner hos Mind Strain.

Når man er nede på ressourcer, kan det være svært at ændre sine vaner eller bare at tage nye tiltag ind. Men jeg blev ret hurtig overbevist om, at dette koncept kunne noget. Så simpelt og enkelt at det var overskueligt at komme i gang med og effekten var der hurtigt.

De gode snakke ved hver lektion gjorde, at konceptet blev mere og mere levende og stille og roligt kom ind under huden. Tak for indsatsen Lisette – det er nu blevet nemmere at være mig.

Tina

Engelkort læsning og fjernheling.

Mange tak til dig og de kære engle. Tak fordi du lyttede og hjælper! Du vil gøre så meget godt gennem dit fremtidige arbejde! Det var en meget speciel oplevelse. Du er meget autentisk og klar i hvad du kommer ind på. Er vildt god til at kommunikere, og helbredelsen var fantastiske.

Jeg følte en varme og brummen i hele min krop. Jeg havde en sådan følelse af fred og som om jeg modtog. Jeg følte noget lindre i min mave hvor alle mine bekymringer sidder. Så blev jeg let i hovedet og følte mig som Jeg kom ned i min krop. Efterfølgende var jeg ret let som om jeg var svimmel, men uden at være så og fuld af energi. Nu er jeg lidt træt, men så fuld af mod og kærlighed samt tillid. Sjovt bare tænkte jeg skulle drikke noget, når jeg følte en så pludselig tørst. Der
var uden tvivl det var magtfuldt. Kan ikke huske, at jeg har prøvet noget så magtfulde. Tak! HUG, tak og sov godt.

Charlotte

Lisette er meget præcis i sin kortlæsning og kommer med klar beskeder fra kortene og vejledningerne. Du er i sikre hænder med Lisette, når hun formidler på sin rolige og empatiske måde. Det kan jeg bestemt anbefale en session med Lisette

Vintersolhverv 2018 tilbragte jeg sammen med en ven og andre i Lisette-huset. En kold, våd decemberaften i haven med bål inden vi gik indendørs. Her lavede vi en manifestation for 2019. I begyndelsen af ​​2020 gik jeg derefter modtog mit eget brev til mig selv, og det var sjovt at se den del af min ønsker var faktisk gået i opfyldelse.

Min ven havde været noget bedre til at være specifik om sine ønsker for 2019, så da hun også modtog sit brev, var vi målløse over det stort set alt var gået som hun havde skrevet, selvom hun faktisk ikke kunne huske det hele, hun havde skrevet det, da hun læste om hende ønsker – men universet har lyttet!

Lisette er virkelig god til at inspirere og fortælle, om din vej kommer forbi hende, og grib derefter lejligheden til en session med hende

Joan

Jeg vil bare komme med et lille indlæg. Jeg vil gerne takke Lisette i dag for at få min krop tilbage på sporet og blive rolig igen.

Det var den vildeste ting! Jeg var så heldig at få en englekort læsning i dag, og det kan ærligt talt anbefales. Uanset hvad du har kæmper med. En ting er, hvilket kort der trækkes, en anden ting er, hvad der er bliver sagt.

Det er vanvittigt, når du sætter dig ned foran en person, du ikke kender, eller har aldrig mødt før – så trækker hun bare ordene ud af din mund. Det var spot on! Kan ikke sige det nok gange! Hvis jeg kunne give dig stjerner her, så ville du have fået 5/5 Jeg vil bare sige TAK DU igen. Du fik mig til at finde fred i dag og finde lyset på enden af tunnelen

Annasimone