Vælg sprog

EnglishDansk
by Transposh - translation plugin for wordpress

HÅNDTERING AF STRESS OG FOREBYGGELSEN AF STRESS

Når du som klient kommer til mig og er ramt af stress, eller ved at være ramt af stress, så arbejder jeg ud fra MINDstrain metoden, som bygger på den nyeste forskning, og er videreudviklet af evidensbaseret metakognitiv psykologi.

Det er en meget metodestringent måde at coache på. Det er ikke tankernes indhold, men tankeprocessen vi arbejder med, det
vil sige at det er en meget skånsom og virkelig effektiv måde at arbejde på. Så du skal ikke sidde og gennemleve det hele en gang til!

Stress er forårsaget af for mange bekymringer i lang tid. Med MINDstrain-metoden får du konkrete værktøjer til håndtering af stress
og opbygge en højere grad af modstandsdygtighed.

Det er ikke tankernes indhold, men tankeprocessen, vi arbejder med med, det er en meget blid og virkelig effektiv måde at arbejde på. Det gør du også behøver ikke at sidde og gå igennem det hele igen!

MINDstrain har udviklet en APP der for det første sikre dig en høj kvalitet, og at jeg arbejder metodestringent, vi dokumenterer data,
sådan så vi hele tiden kan måle effekten, samtale for samtale.

På relativ kort tid, vil du sandsynligvis opnå en forbedring med færre stresssymptomer, meget mere kontrol over din egen situation, og endnu bedre søvn.

Jeg skal hvert år recertificeres af MINDstrain, det vil sige at jeg skal “live” coache en klient, hvor grundlæggerne af MINDstrain skal vurderer og bedømme mine evner.
Det er for at sikre dig at jeg er kompetent, dygtig nok, og sikker nok til at arbejde med metoden, at jeg kan skabe en empatisk alliance med dig, hvor du er tryg, og kan udvikle din håndtering og bearbejdelse af stress.

Jeg blev uddannet i august 2017, recertificeret i november 2018 og igen i november 2019.

Jeg er også tilknyttet Securitas Strain Line.

www.mindstrain.com/da

www.securitas.dk/sikkerhedslosninger/care/securitasstrainline1

STED

Roskilde eller Havdrup, som ligger 10 km. syd for Roskilde.

MINE KUNDER SIGER

Kan varmt anbefale et Mindstrain forløb hos Lisette, hvis du bokser med stress, tankemylder og/eller angst. Jeg er så taknemmelig for at jeg via mit arbejde fik mulighed for at få et forløb ved Mindstrain, og at jeg derigennem fik Lisette som coach.

Det kom på det helt rigtige tidspunkt, hvor jeg desværre var helt nede både fysisk og psykisk.Jeg følte mig nærmest lammet af bekymringer og var sygemeldt pga stress og angst. Med Lisettes kyndige vejledning til værktøjerne, kom jeg igang med at arbejde med mine tanker på en helt ny måde og det rykkede mig rigtig meget, og endda på ganske kort tid. Efter kun 4 konsultationer, følte jeg mig så meget bedre, at jeg havde mod på at starte langsomt op på job igen.

Tusind tak for dig Lisette

Annonym

Jeg var så heldig via mit arbejde at få nogle lektioner hos Mind Strain.

Når man er nede på ressourcer, kan det være svært at ændre sine vaner eller bare at tage nye tiltag ind. Men jeg blev ret hurtig overbevist om, at dette koncept kunne noget. Så simpelt og enkelt at det var overskueligt at komme i gang med og effekten var der hurtigt.

De gode snakke ved hver lektion gjorde, at konceptet blev mere og mere levende og stille og roligt kom ind under huden. Tak for indsatsen Lisette – det er nu blevet nemmere at være mig.

Tina