Vælg sprog

EnglishDansk
by Transposh - translation plugin for wordpress

HVEM ER JEG?

Mit navn er Lisette.

Jeg har altid arbejdet med mennesker, gennem hele livet, på den ene eller anden måde. Jeg har stort set altid været den, som alle de andre kom til, for at få hjælp med deres udfordringer i livet. Jeg syntes det var rigtig dejligt at kunne hjælpe andre, til at komme på rette vej i deres liv.

I september 2012 tog mit liv en alvorlig drejning, min verden blev ændret på et split sekund, jeg havde en voldsom ulykke med min hest, hvor vi styrtede med mellem 40 og 50 km/t, hvor mit liv kunne været sluttet den smukke efterårsdag på marken, py ha’ det var en skelsættende dag.

Lang historie kort, der skete ikke noget fysisk, altså ingen brækkede knogler, brud, eller forstuvninger, jeg slap heldigt, sagde lægerne med kun nogle blå mærker. Men psykisk kom der et kæmpe efterspil, jeg blev stresset, deprimeret, fik angst, som udviklede sig til dødsangst, min tanker stak fuldstændigt af med mig, ja jeg tror aldrig før, at jeg havde været så langt nede i mit liv.

Du tænker måske, hvorfor skriver jeg dette, det er egentlig for at fortælle, at der er en vej ud, der er en vej til at komme ovenpå igen,
også for dig. Jeg har selv gået hele vejen.

Jeg endte hos flere forskellige behandlere, uden at det hjalp, jeg var fortvivlet og frustreret over at jeg ikke kunne komme videre.
Jeg endte med at tage et forløb hos en coach, det er simpelthen det bedste jeg nogensinde har gjort, jeg vil for evigt være ham taknemmelig, for at vende min verden.

På baggrund af hvad det gjorde for mig, så valgte jeg at gå samme vej, i 2014 tog jeg en Business og Lifecoach uddannelse hos Manning Inspire. Senere i 2014 tog jeg Coaching i Organisationer, som indeholder kognitiv coaching, narrativ coaching og 3 generation coaching.

Jeg har egentlig altid vidst at jeg var anderledes end andre, gennem min opvækst, og gennem hele livet, men jeg kunne ikke sætte ord på det den gang.
Jeg vidste rigtig mange ting før de blev sagt, eller før de skete. Jeg kunne “mærke” når nogen prøvede, at liste sig ind på mig, for at
gøre mig forskrækket, jeg vidste de var der.

Jeg troede bare at jeg havde en virkelig god intuition, det er også rigtigt nok. Jeg har fundet ud af, at jeg har en hel skare af hjælpere, engle, opstigende mestre, forfædre visemænd, ærkeengle, og ånder der står klar til at hjælpe mig med at formidle budskaber til mine klienter.

Efter nogle forskellige oplevelser, jeg ikke helt forstod valgte jeg at kontakte en ny modernet heks Mariakaisa som kunne hjælpe mig på vej til at “lukke ned” for alt det der foregik i mit hoved, eller det var i hvert fald tanken da jeg startede på uddannelsen til Energy Master
Practitioner hos Mariakaisa. Under uddannelsen blev jeg virkelig nysgerrig på hvad det egentlig var jeg kunne/kan og det er jo helt vildt. Det er alt fra healing, englekort, arbejde med krystaller, afdøde kontakt, snakke med ånderne, clairvoance, chakra afbalancering, mm.

I 2017 tog jeg en overbygning til stresscoach, hvor blev jeg en del af MINDstrain familien. MINDstrain metoden er en videreudvikling af
Metakognitiv psykologi, som er det nyeste inden for stresshåndtering, det er evidencebaserede værktøjer og dokumenterede metode til at forebygge stress.

Jeg er også freelance MINDstrain coach hos Securitas Strain Line, hvor jeg en del af deres fantastiske team, hvor jeg hjælper klienterne, med at tage styringen af deres liv tilbage.

Det er simpelthen det bedste jeg nogensinde har gjort, her jeg arbejder ud fra en simpelt struktur og jeg har nogle fantastiske værktøjer.

Det er så dejligt at se klienternes ansigt, når de får indsigten til at de kan holde styr på deres tanker, og ikke lade tankerne styrer deres
liv længere.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen. ❤️

De kærligste hilsner

Lisette