Vælg sprog

EnglishDansk
by Transposh - translation plugin for wordpress

HEALING

HEALING

Hvordan foregår en behandling?

Når du får en healing eller energi behandling hos mig, så ligger du fuldt påklædt, på en briks med et tæppe over dig, og jeg starter med at placerer mine hænder på dit hoved også placerer jer hænderne forskellige steder på din krop, alt efter hvad jeg bliver guidet til, i løbet af behandlingen.

Under healingen mærker du måske varme, kulde, rysten eller sitren i kroppen, eller måske mærker du overhoved ingenting, måske falder du i søvn, alle reaktioner er helt normale, der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Mange tror, at man vil opleve en hel masse ved en god healing. Men det handler ikke om den synlige effekt, men derimod om hvordan du får det på længere sigt. Der er ikke to healinger der er ens!

Efter endt behandling, mærker de fleste en lethed og ro der strømme ud igennem kroppen, hvor de føler sig godt tilpas, er helt rolige og afslappet, nogle føler at at de svæver herfra.

Healing kan f.eks hjælpe dig, som kan nikke genkendende til en eller fler af følgende,

For mange tanker
Uro i kroppen
Angst
Eksamens angst
Stress
Hovedpine
Rygproblemer
Depression
Sorg
Svigt
Magtesløs
Modløs
Fortvivlelse
Fysiske smerter
Med mere.

Healing er til dig, der ønsker at,

Mærke en indre ro
Føle dig afslappet
Skabe balance
Føle mere glæde
Finde ro i hoved, krop og sjæl
Få mere energi
Få mere overskud
Være mere nærværende
Finde livsglæden
Håndterer angst
Sove bedre
Have større mentalt overskud

Eller hvad der nu måtte være på din liste ❤️


FJERNHEALING.

Hvis vi er for langt væk fra hinanden fysisk, så kan du modtage fjernhealing af mig. Ved fjernhealing der aftaler vi et tidspunkt for healingen, det er vigtigt at du er et sted, hvor du kan sidde eller ligge ned, og hvor du kan være uforstyrret, i den tid healingen varer. Det gælder også at slukke for elektroniske forstyrrelser.

Hvad du gerne må er, at tænde et par stearinlys, sætte noget stille afslappende instrumental musik på, finde et tæppe og putte dig med, gør det hyggeligt og rart for dig selv ❤️ brug evt. nogle æteriske olier hvis du er til dem (send en besked hvis du vil hører nærmere)

På det aftalte tidspunkt der tuner jeg ind på dig og dit energisystem, fjernhealing er en powerfuld, omsorgsfuld og dybdegående healing af din krop, sjæl, følelser og hele dit energifelt. Healingen foregår i et tæt samarbejde mellem mig, universet, mine og dine hjælpere og din energi.

Som ved fysisk healing så mærker du måske også varme, kulde eller en svag sitren og summen i kroppen. Det kan også være at du ikke mærker noget, der er ikke noget rigtigt eller forkert. Energien arbejder alligevel i og med dig.

Du opnår den største effekt af healingen ved 4-5 behandlinger inden for en 3 ugers periode, det gælder både den fysiske berøring og fjernhealingen.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på briksen ❤️

Namaste,

Lisette

 

Hvad er healing?

Jeg bruger Reiki healing, krystalhealing, energibehandling, kropsscanning.

Reiki har sin oprindelse i tibetansk buddhisme og er universel livsenergi.

Ordet ”healing” er engelsk og betyder “helende” eller at “hele”. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi.

Der findes ingen præcis definition på, hvad healing er. Som udgangspunkt er healing baseret på teorien om, at kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af en livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme.

Det er vigtigt, at denne energi får lov til at bevæge sig frit, da det medvirker til fysisk og psykisk velbefindende. Teorien er, at hvis der opstår ubalancer i energisystemet, kan det vise sig som sygdom eller i form af blokeringer forskellige steder i kroppen.

Healere arbejder ud fra den overbevisning, at alt er energi, og at det gennem healingen er muligt at overføre energi til den, der behandles, eller at aktivere klientens selv healingsproces.

Healeren vil derfor forsøge at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance, som ifølge teorien styrker kroppens evne til at helbrede sig selv.

I behandlingen vil healeren forsøge at lokalisere blokeringer og genskabe balancen i energisystemet ved at forløse de traumer, som kan ligge til grund for ubalancen.

Typisk vil det ske ved, at healeren kanaliserer energi gennem sine hænder eller via andre redskaber som f.eks. krystaller over i personen, der bliver healet.

Mange healere mener, at de under en healing fungerer som kanal for en udefrakommende energi. De oplever ofte energien som lys eller varme, der går igennem deres krop og videre over i klienten eller i dennes aura.

Klienter påvirkes under healingen i forskellig grad, alt efter hvor de selv er henne af, fysiks, psykisk og mentalt, og det er helt normalt ❤️